Jäsentiedotteet

Jos yhteystietosi muuttuvat, niin ilmoitathan siitä  suoraan OSJ:n jäsenrekisteriin www.osj.fi * jäsenasiat (yläpalkin otsikko) * jäsentietojen muutokset ( aukeaa valmis lomake ). Lisäksi sähköpostiosoitteen muutokset voisi lähettää suoraan myös tarjahelena.sola@gmail.com POSEON postitusta varten.

Toimintakertomus POSEO vuodelta 2020

Toimintasuunnitelma POSEO vuodelle 2021

Jäsenkirje Kesäkuu 2021

20.12.2020

*****

OSJn vuosikokous päätti 22.09.2020

  • vuoden 2021 jäsenmaksu säilyy ennallaan 30€.

  • uusi jäsenkortti 2021-2025 ja jäsenmaksulomake postitetaan joulukuussa 2020. Kortti on viisivuotinen ja uutena siinä on St1:n alennukseen oikeuttava magneettiraita.

  • marraskuussa postitetaan OAJ:n taskukalenterit 2021. Muistathan perua netissä taskukalenterin, ellet enää halua sitä.

 
 

Yhdistysten ei tarvitse tehdä omia tietosuojaselosteita, vaan voidaan käyttää OSJ:n tietosuojaselostetta ( klikkaa tästä).

Porvoon seudun senioriopettajat ry ( POSEO) on Porvoon seudun paikallisyhdistys. Tiedotamme toiminnastamme Itäväylässä, Uusimaa lehdessä sekä kotisivuilla, sähköpostilla ja tekstiviesteillä. www.poseo.osj.fi/kotisivut.

Kuulumme yhtenä yhdistyksenä Porvoon yhdistyskeskukseen PYK, jonka tapahtumia ja toimintaa löytyy allaolevista linkeistä:

PYK ( klikkaa )

Omenamäki (klikkaa )


     POSEO Porvoon senioriopettajat ry

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia jäsentensä välisenä yhdyssiteenä, edistää jäsentensä virkistys- ja harrastustoimintaa ja toimia yhteisten sosiaalisten ja oikeudellisten etujen ajajana. Jäseniä 287 lokakuussa 2021.

  1. Kokoukset

Vuosikokous pidetään helmikuun loppuun mennessä hallituksen määräämänä päivänä.Vuosikokouksessa valitaan hallituksen puheenjohtaja joka toinen vuosi ja muut hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

  1. Jäsenasiat

Eläkkeelle siirtyessään OAJ:n jäsen siirtyy automaattisesti seniorijärjestön (OSJ) jäseneksi. POSEO lähestyy uusia jäseniä kirjeellä. Jäseniä muistetaan onnittelukortilla 80 vuodesta ylöspäin viiden vuoden välein.

  1. Tiedottaminen

Tiedotamme toiminnastamme sähköpostitse, paikallislehdissä sekä omilla kotisivuillamme www.poseo.osj.fi/kotisivut Pidämme yhteyttä muihin eläkeyhdistyksiin. 

4.Talous

Tulot koostuvat pääasiassa OSJ:ltä saamastamme jäsenmaksujen palautuksesta. Yhdistys hakee avustuksia mm. kaupungilta, Aktia -säätiöltä sekä muilta paikallisilta tahoilta. Yhdistyksen järjestämät tapahtumat ovat yleensä osittain omakustanteisia.

 Opettajien Seniorijärjestöön ( OSJ ) www.osj.fi 

Senioriopettaja-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa

OSJ:n jäsenet saavat  taskukalenterin ilman, että ilmoittavat siitä toimistoon. Jos OSJ:jäsen ei halua kalenteria, hän voi käydä poistamassa kalenterimerkinnän omista jäsentiedoistaan. 

OSJ lähettää jäsenilleen  jäsenkortin.  

OSJ jäsenedut

 

 

 

 

Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


 

 

 

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry,
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
020 748 9678 / 020 748 9736
toimisto(a)osj.fi

www.osj.fi

Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.

Toimiston numeroihin soitettaessa puheluiden hinnat ovat seuraavat:
soitettaessa kiinteän puhelin-verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min
soitettaessa matka-viestinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min.