Jäsentiedotteet

Toimintasuunnitelma POSEO vuodelle 2020  klikkaa niin aukeaa

 

Jos yhteystietosi muuttuvat, niin ilmoitathan siitä  suoraan OSJ:n jäsenrekisteriin www.osj.fi * jäsenasiat (yläpalkin otsikko) * jäsentietojen muutokset ( aukeaa valmis lomake ). Lisäksi sähköpostiosoitteen muutokset voisi lähettää suoraan myös tarjahelena.sola@gmail.com POSEON postituslistaa varten.

 Kun maksat 2020 OSJ jäsenmaksusi, niin muista laittaa myös viitenumero!

JÄSENEDUT 2020 ovat nyt luettavissa verkkosivuilta  ( klikkaa tästä )

Jäsenedut julkaistaan myös Senioriopettaja-lehdessä 1/2020. Lehti ilmestyy 6 kertaa vuoden aikana. Lehdessä on myös OSJ:n kuntokortti.

Ote  OSJ:n yhdistystiedotteesta (5/2019):  Kotiin palveluja arvonlisäverotta  ( klikkaa tästä )

Yhdistysten ei tarvitse tehdä omia tietosuojaselosteita, vaan voidaan käyttää OSJ:n tietosuojaselostetta ( klikkaa tästä).

Porvoon senioriopettajat ry ( POSEO) on Porvoon seudun paikallisyhdistys. Tiedotamme toiminnastamme Itäväylässä, Uusimaa lehdessä sekä kotisivuilla, sähköpostilla ja tekstiviesteilläwww.poseo.osj.fi/kotisivut.

Kuulumme yhtenä yhdistyksenä Porvoon yhdistyskeskukseen PYK, jonka tapahtumia ja toimintaa löytyy allaolevista linkeistä:

PYK ( klikkaa )

Omenamäki (klikkaa )


     POSEO Porvoon senioriopettajat ry

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia jäsentensä välisenä yhdyssiteenä, edistää jäsentensä virkistys- ja harrastustoimintaa ja toimia yhteisten sosiaalisten ja oikeudellisten etujen ajajana.

  1. Kokoukset

Vuosikokous pidetään helmikuun loppuun mennessä hallituksen määräämänä päivänä.Vuosikokouksessa valitaan hallituksen puheenjohtaja joka toinen vuosi ja muut hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

  1. Jäsenasiat

Eläkkeelle siirtyessään OAJ:n jäsen siirtyy automaattisesti seniorijärjestön (OSJ) jäseneksi. POSEO lähestyy uusia jäseniä kirjeellä. Jäseniä muistetaan onnittelukortilla 80 vuodesta ylöspäin viiden vuoden välein.

  1. Tiedottaminen

Tiedotamme toiminnastamme sähköpostitse, paikallislehdissä sekä omilla kotisivuillamme www.poseo.osj.fi/kotisivut Pidämme yhteyttä muihin eläkeyhdistyksiin. 

4.Talous

Tulot koostuvat pääasiassa OSJ:ltä saamastamme jäsenmaksujen palautuksesta. Yhdistys hakee avustuksia mm. kaupungilta, Aktia -säätiöltä sekä muilta paikallisilta tahoilta. Yhdistyksen järjestämät tapahtumat ovat yleensä osittain omakustanteisia.

Senioriopettaja-lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa

Kuulumme Opettajien Seniorijärjestöön ( OSJ ) www.osj.fi 

OSJ:n jäsenet saavat  taskukalenterin ilman, että ilmoittavat siitä toimistoon. Jos OSJ:jäsen ei halua kalenteria, hän voi ilmoittaa asiasta OSJ:n toimistoon tai käydä poistamassa kalenterimerkinnän omista jäsentiedoistaan OAJ:n jäsensivujen kautta.

OSJ lähettää jäsenilleen  jäsenkortin.  

Myös Ikäinstituutti on OSJn yhteistyökumppani. Se järjestää koulutusta, kamppanioita ja tuottaa materiaalia sekä ajaa ikäihmisten etuja.

 

Porvoon senioriopettajat ry ( POSEO) on Porvoon seudun paikallisyhdistys. Jäseniä on noin 260. Tiedotamme toiminnastamme Itäväylässä, Uusimaa lehdessä sekä kotisivuilla, sähköpostilla ja tekstiviesteillä. www.poseo.osj.fi/kotisivut

Jos yhteystietosi muuttuvat, niin ilmoita siitä  suoraan OSJ:n jäsenrekisteriin www.osj.fi * jäsenasiat (yläpalkin otsikko) * jäsentietojen muutokset ( aukeaa valmis lomake ). Lisäksi sähköpostiosoitteen muutokset lähetetään suoraan myös tarjahelena.sola@gmail.com POSEON postituslistaa varten.

Muistattehan! 

Tapahtumat ( violetti ylin palkki ) kohdalta löytyvät POSEOn retket ja tapaamiset.

 

 

 

Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


Liity jäseneksi

Jäseneksi voi liittyä jokainen eläkkeellä oleva opetusalalla toiminut henkilö. Jokainen jäsen kuuluu johonkin OSJ: n paikallisyhdistykseen ja paikallisyhdistyksen kautta valtakunnalliseen järjestöön.

Liity tästä »

Tutustu tästä
jäsenetuihimme »


 

 

 

Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry,
Undervisningssektorns Seniororganisation rf

Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
020 748 9678 / 020 748 9736
seniorit(at)oaj.fi

www.osj.fi

Toimisto on avoinna arkisin klo 9–15.

Toimiston numeroihin soitettaessa puheluiden hinnat ovat seuraavat:
soitettaessa kiinteän puhelin-verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 6,55 snt/min
soitettaessa matka-viestinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 18,05 snt/min.